Пропозиція на продаж: №3929
Дата надходження: 13/05/2013

Об`єкт продажу:Производственно-складской комплекс (пищевое производство)
Призначення:Виробнича нерухомість, Складська нерухомість
Регіон України:Київська область
Продаж повністю та/або частинами:100%
Вартість Об`єкту:400 000 USD
Призначення (можливі варіанти використання):пищевое производство, производственно-складская база
Загальний опис (загальна/корисна площа стан):Площа виробничих приміщень становить 1209кв.м , які розташовані на приватній земельній ділянці площею 1,5га (Державний Акт на землю – приватна власність ). На території підприємства два склади: 1-й під зерносховище та сипучі продукти; 2-й - капітальна цегляна будівля для будь-якої продукції з окремими під’їзними путями. В приміщенні та на території розташовано 3-ри низькотемпературні холодильні камери об’ємом 30м.куб кожна ,температурний режим -18 -24градусів та камери від 0 до +5градусів в кількості 2-ві штуки об’ємом 32м.куб. В своїй власності 8-м автомобілів спецпризначення, 100 морозильних ларів
Комунікації (е/енергія, вода, каналізація, інше) характеристика матеріалів (стіни, перекриття, покрівля, інше):Власна газова котельня та підстанція 160КVА , водопостачання – свердловина глибиною близько 100м. та 2-ві стволові башні об’ємом 50м.куб. , власна дринажна каналізація.
Площа земельної ділянки, її правовий статус:1,5 га (собственность)
Функціональна привабливість (паркування, можливість добудови, транспортна доступність, інше). Інші, на Вашу думку, важливі відомості про Об`єкт:Центр населеного пункту, асфальтовани під’їзни шляхи. Поряд розташовані декілька районів: Білоцерківський , Рокитнянський , Таращанський, Ставищанський, Васильківський , Жашківський, Сквирський, Фастівський , Кагарлицький, Богуславський , Звенигородський, Бориспільський, Броварський, м. Київ, м.Житомир, м.Вінниця, м. Черкаси. Підприємство знаходиться на відстані 5км від автомагістралі Київ-Одеса, від м. Біла Церква – 14км, до м. Київ – 90км.
Фотографії:



Контактна особа: Роман Евгеньевич
Тел.: (044)383-48-07, (044)492-98-78
E-mail: roman@agbiz.kiev.ua