Пропозиція на продаж: №7113
Дата надходження: 08/08/2024

Загальне найменування бізнесу:Інвестиційний проект комплексу відпочинку на річці із земельною ділянкою 50 га
Сфера діяльності:Туризм, відпочинок, розваги
Регіон України:Черкаська область
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:100%
Вартість бізнесу:2 500 000 торг USD
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Відпочинок, оздоровлення, бізнес-заходи, розваги, спорт та ін.
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Пропонується до продажу інвестиційний проект будівництва багатофункціонального відпочинкового комплексу на березі річки Рось із земельною ділянкою 50 га. Територія комплексу відпочинку розташовується в одному з найкрасивіших та екологічно чистих місць Черкаської області за 130 км від Києва у південному напрямку на одному з туристичних маршрутів. Загальна площа комплексу – 50,03 га. В тому числі: - Ділянка площею 26,01 га (у т.ч. 20,57 га – у приватній власності та 5,53 га – у довгостроковій оренді) на лівому березі річки Рось. - Ділянка площею 23,47 га (у т.ч. 10,99 га – у приватній власності та 12,48 га у довгостроковій оренді) на правому березі річки Рось навпроти. - Окрема ділянка, площею 0,55 га при в'їзді на територію (на цій ділянці планується розмістити в'їзну рецепцію комплексу). Наявність комунікацій: по межі території проходить газопровід середнього тиску, до якого планується підключення; поблизу кордону проходить також ЛЕП 10 кВт, від якої буде здійснюватися підключення до власного ТП. Проектом передбачено: - Готель на 100-120 номерів із комфортабельними стандартними 1-2 місними номерами, номерами сімейного типу, а також апартаментами. До складу готелю входять: рецепція, ресторан, бари, конференц-зал, переговорні кімнати, салони-вітальні, бізнес-центр, салон краси, магазини, інтернет-кафе та ігрові зали. - Зручні котеджі, площею від 120 до 300 м2, розраховані на проживання 4-8 осіб у кожному. Орієнтовна кількість котеджів біля комплексу: 47 котеджів площею 200-300 м2, 80 котеджів площею 120-200 м2. - Ресторани, бари та кафетерії. - Багатофункціональний спортивний комплекс, де розмістяться: криті площі для аеробіки, волейболу, баскетболу, міні-футболу, бадмінтону, настільного тенісу, тенісні та сквош-корти, тренажерні зали, більярдні, зали гральних автоматів та дитячі кімнати. Передбачаються пункти прокату спортивного інвентарю та обладнання. - Критий аквапарк: кілька басейнів різної глибини та рельєфу дна, гірки для дорослих та дітей, водоспади, бари на воді. - Конференц-зали, кімнати нарад та переговорні, зокрема конференц-зал на 150 місць, оснащений сучасними аудіо-відео системами. - Концерт-хол для проведення різних заходів: освітні (тренінги та семінари), маркетингові (покази та презентації), розважальні (концерти, вечірки, корпоративні свята), урочисті (весілля, ювілеї, банкети) - Гольф-клуб з просторим полем для гольфу, прокатом інвентарю та послугами інструкторів. - Кінний комплекс. - Човнові станції. - Оздоровчий комплекс.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Цей комплекс відпочинку буде максимально затребуваним для: - організації корпоративних виїздів, семінарів, тренінгів, тім-білдінгів; - дистанційного керування бізнесом; - відпочиваючих з дітьми, молодят, спортсменів та ін. категорій туристів; - святкування днів народжень, ювілеїв, Нового року, проведення канікул та відпусток. Мальовничий ландшафт, чисте повітря, зелена зона, далека від промислових підприємств, зручний транспортний зв'язок з одним із головних туристичних маршрутів України – «Золота Підкова Черкащини», а також невелика віддаленість від Києва – ось передумови вдалої реалізації інвестиційного проекту комплексу відпочинку. Додаткова інформація - на запит. Можливий торг.
Фотографії:





Контактна особа: Дмитро Олександрович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: dmitro@agbiz.kiev.ua