Пропозиція на продаж: №7115
Дата надходження: 23/08/2024

Об`єкт продажу:Продаж адміністративно-офісної будівлі в Чернівцях з проектом медичної клініки, 6930 м кв
Призначення:Офісна нерухомість, Готельна нерухомість, Нерухомість сфери послуг, СТО
Регіон України:Чернівецька область
Продаж повністю та/або частинами:100%
Вартість Об`єкту:2 500 000 USD
Призначення (можливі варіанти використання):Адміністративно-офісне. Розроблено інвестиційний проект медичної клініки. Можливе інше комерційне використання.
Загальний опис (загальна/корисна площа стан):Продається адміністративно-офісна будівля у Чернівцях загальною площею 6930 м кв з проектом медичної клініки. П'ятиповерхова будівля з цокольним поверхом розташована на перетині магістральних вулиць міста та гармонійно поєднує переваги зручного розташування та вдалих конструкційних рішень. Будівля розділена на блоки А та Б. Є просторий вестибюль, який пов'язує два окремі блоки. Блоки можуть бути розділені та обладнані окремими входами. Блок А має три сходові клітини, одна з яких із зовнішнім виходом. На цокольному поверсі – бокс для автомобілів з окремим виїздом. На поверхах передбачені світлові кишені – еркери. Змонтована металева вежа – антена. В об'ємі п'ятого поверху блоку розташована котельня та приміщення для обслуговування антени. На цокольному поверсі Блоку Б є 3 ліфти та ліфтовий хол, передбачені щитова та дизельна. На кожному поверсі є санітарні вузли та еркери. Цокольний поверх блоку має окремий виїзд на дворову частину. Будівля спроектована та збудована з монолітним залізобетонним каркасом та несучими стінами з розрахунку 7-ми бальної сейсмічної стійкості.
Комунікації (е/енергія, вода, каналізація, інше) характеристика матеріалів (стіни, перекриття, покрівля, інше):Підведено міські комунікації: - водопостачання (2 введення: господарський та протипожежний); - побутова каналізація з підключенням до існуючого колектора; - газ від мереж Чернівцігаз; - електропостачання від існуючої ТП; - телефонізація на 50 пар та оптико-волоконний кабель від Укртелекому; - теплопостачання від власної котельні на 5 поверсі, яка підключена до газу.
Функціональна привабливість (паркування, можливість добудови, транспортна доступність, інше). Інші, на Вашу думку, важливі відомості про Об`єкт:Передбачені автостоянки у дворі та ззовні. Детальніше про продаж адміністративно-офісної будівлі в Чернівцях та технічна інформація - за запитом.
Фотографії:



Контактна особа: Дмитро Олександрович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: dmitro@agbiz.kiev.ua