Пропозиція на продаж: №7117
Дата надходження: 06/09/2024

Загальне найменування бізнесу:Продаж готового бізнесу - центра епіляції
Сфера діяльності:Сфера послуг
Регіон України:місто Київ
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:100%
Вартість бізнесу:35 000 USD
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Лазерна епіляція, догляд за тілом.
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Діодний лазер Asclepion The Epi Lab, потужний кондиціонер, відеоспостереження, ролети, кавова машина, холодильник, телевізор , кулер, мікрохвильовка.
Активи на правах користування (будівлі, споруди, земля):Приміщення: Фасадне приміщення в новому мікрорайоні поряд з метро: Загальна площа 78 м2 , просторий хол, три кабінети, оснащені необхідними для роботи меблями та роздягальнями для клієнтів, дизайнерський ремонт, гарна вбиральня, є господарське приміщення та комора. Орендна плата 23000 грн. Один з кабінетів наразі здається косметологу в суборенду до листопада.
Кількість працівників:3 чел.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Розвинена комунікація: Клієнтська база, CRM, активний Instagram, професійний сайт, зареєстрована назва, високі позиції видачі на Google Maps, вивіска. Додатково: Безперебійне живлення для безперервної роботи навіть під час відключення електроенергії. Можливість навчання лазерній епіляції. Хочеться, щоб він потрапив у надійні руки та продовжував процвітати. Перспективний сегмент ринку. Бізнес продається у зв'язку з переїздом.
Фотографії:





Контактна особа: Дмитро Олександрович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: dmitro@agbiz.kiev.ua