Пропозиція на продаж: №7118
Дата надходження: 11/09/2024

Загальне найменування бізнесу:Продаж агрокомплексу 100 га з поливом, Одеська обл.
Сфера діяльності:Сільське господарство, тваринництво
Регіон України:Одеська область
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:100%
Вартість бізнесу:99 000 USD
Термін існування бізнесу, років:15
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Підприємство спеціалізувалось на вирощуванні часнику, можливо вирощування овочів та ін. с/г культур.
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Пропонується до продажу агрокомплекс із земельним масивом 100 га з прокладеними підземними магістралями для поливу. Агрокомплекс розташований за 70 км від міста Одеса, є розвинена інфраструктура, зручні під'їзди по асфальтованій дорозі. На поливі 9 масивів від 7 до 19 га, є кілька свердловин, підземні магістралі у власності (приблизно 4 км). До складу агрокомплексу також входять: - Овочесховище (скоади) площею 1800 кв.м, з холодильною камерою на 150 т - Склад з холодильною камерою - 200 кв.м - Технологічні карти та агросупровід з промислового вирощування часнику.
Активи на правах користування (будівлі, споруди, земля):100 га з поливом
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Ґрунт легкий, супіщаний та суглинковий, ідеально підходить для вирощування овочевих культур, віноградників. Ціна продажу агрокомплексу договірна.
Фотографії:

Контактна особа: Роман Євгенович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: roman@agbiz.kiev.ua