Пропозиція на продаж: №7072
Дата надходження: 20/06/2022

Загальне найменування бізнесу:Продаж інжинірингового бізнесу у сфері вибухових та гірничих робіт, радіометричного контролю, машинобудування
Сфера діяльності:Машинобудування, металообробка
Регіон України:Дніпропетровська область
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:до 100%
Вартість бізнесу:200 000,00 USD
Термін існування бізнесу, років:27
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Виробництво, ремонт, обслуговування засобів механізації вибухових та допоміжних гірничих робіт в карьєрах та шахтах України і сусідніх країн, вузлів та деталей обладнання радіометричного контролю, загальне машинобудування.
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Пропонується до продажу діюча виробничо-інжинірингова компанія, що спеціалізується на розробці, виробництві, впровадженні засобів механізації та приладів для вибухових та допоміжних гірничих робіт, вузлів та деталей обладнання радіометричного контролю. У продаж бізнесу входять: - Земельна ділянка площею 0,57 га у власності. - Виробничі приміщення площею 1000 м.кв., офіс 200 м.кв, складські та допоміжні приміщення 800 м.кв., автостоянка з навісами, підвал, сауна, басейн, альтанки та газони 1500 м.кв. - Машинобудівне обладнання повного циклу. - Підйомно-транспортне обладнання. - Інженерні напрацювання, десятки затверджених ТУ, конструкторське програмне забезпечення та інші нематеріальні активи. - Всі необхідні ліцензії та дозвіли на виконання робіт. Податкових, судових та кредитних обтяжень компанія не має.
Кількість працівників:20 чел.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Стабільно функціонуючий прибутковий бізнес до війни. Є плани та перспективи розвитку компанії в інших напрямках, зокрема у сільськогосподарському машинобудуванні.
Фотографії:




Контактна особа: Роман Евгеньевич
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: roman@agbiz.kiev.ua