Пропозиція на продаж: №7080
Дата надходження: 15/09/2022

Загальне найменування бізнесу:Продається швейне виробництво з шоурумом та брендом одягу у Києві
Сфера діяльності:Легка промисловість, Торгівля, Сфера послуг
Регіон України:місто Київ
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:100%
Вартість бізнесу:199 000 USD
Термін існування бізнесу, років:11
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Жіночий діловий одяг (сукні, блузи, спідниці, жакети, штани, комбінезони)
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Пропонується до продажу швейне виробництво з шоурумом та брендом одягу Made in Ukrainе у Києві. У продаж бізнесу входять: 1. Власне швейне виробництво повністю обладнане професійною технікою: швейні машини - 5, оверлоки - 2, розпошивальна машина, петельна машина, парогенератори - 2, дошки для прасування - 2, розкрійний стіл, розкрійний ніж, кравецькі манекени. Велика кількість розроблених з розмірною градацією лекал. Повністю обладнані складські приміщення (рейли для одягу, шафи, офісні столи, стелажі, вішалки). 2. Шоурум з дизайнерським ремонтом та дорогими меблями в історичному центрі Києва у прохідному місці. Все торгове обладнання та меблі (рейли для одягу, дорогі шкіряні меблі - 3 комплекти, манекени, кулер для води, кавомашина, стійка адміністратора, ноутбук, касове обладнання). Відеоспостереження в шоурумі та на виробництві, підсилювач мобільного зв'язку, посуд для клієнтів. 3. Зареєстрована ТМ. Позитивна репутація бренду. 4. Лояльна клієнтська база. 5. Інтернет - магазин з інтеграціями на 3 маркетплейсах. Інтеграція з KASTA, ROZETKA та Google Merchant Center. Сторінки в соц. мережах (Instagram, facebook) 6. Складські запаси: готовий товар високої якості (зимовий і літній acopтимент) на суму по собівартості 2 500 000 грн.); тканини, фурнітура, нитки; упаковочні матеріали (коробки, скотч та пакети); логотипі, макети візиток, скотчу, пакетів. 7. Контакти всіх підрядників (фотографи, моделі, смм), постачальників тканин і фурнітури.
Активи на правах користування (будівлі, споруди, земля):Приміщення цеху та шоуруму в оренді. Договір оренди до 2025 року. На період воєнного стану діє знижка 50% вартості оренди.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Висока маржинальність бізнесу: націнка 150% (за рахунок додаткових сервісів, підгонки виробу та індивідуального замовлення, збільшується ймовірність продажу та розмір чеку). Докладніше про продаж швейного бізнесу за запитом.
Фотографії:

Контактна особа: Роман Євгенович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: roman@agbiz.kiev.ua