Пропозиція на продаж: №7083
Дата надходження: 07/11/2022

Загальне найменування бізнесу:Студія друку на текстилі та кераміці
Сфера діяльності:Сфера послуг
Регіон України:місто Київ
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:100%
Вартість бізнесу:7 000 USD
Термін існування бізнесу, років:5
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Надання послуг з брендування текстильних виробів та кераміки (чашки, келихи), друк на сувенірах та аксесуарах, а також друк фотографій.
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Продаю повністю з усім обладнанням, витратними матеріалами, текстилем, керамікою, допоміжними інструментами, робочою сторінкою в Інстаграм на 5000 + підписників (5 років сторінці), Фейсбук група. Обладнання все в гарному стані: БФР лазерний Canon i-sensys MF443DW Принтер Epson L1800 A3 Принтер Epson PX1004 Комп’ютер стаціонарний Windows 10 офіційний Плоттер GCC Jaguar VJ5-61LX Термопрес Stahls 40х50 см Термопрес Stahls 9х16 см Маршрутизатор Asus Смартфон Xiaomi на дві сім карти з робочими номерами київстар і МТС Вакуумний термопрес 3Д на 12 чашок Ламінатор конвертний Royal Sovereign IL-926W (А4 формат) Камера відеоспостереження встановлена в офісі Ручний Сканер продукції(штрихкодів) А також: Меблі (столи, шафа, полиці, стеллаж, стільці) Різак для паперу Штендер книжка новий (2021 року купували), 2 рекламні банери на вході. Витратні матеріали на суму 50 000 грн.
Активи на правах користування (будівлі, споруди, земля):Орендований офіс 12 кв.м. В центрі міста.
Кількість працівників:1 чел.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Завдяки гарному розташуванню офісу маємо гарну проходимість. Вже є напрацьована база постійних клієнтів та постачальників продукції. Велика база принтів в векторі. Для подальшого розвитку та масштабування бізнесу необхідне інвестування в рекламу та просування в соц.мережах, сайт. Продаж прибуткового бізнесу. Детальніше по запиту.
Фотографії:





Контактна особа: Дмитро Олександрович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: dmitro@agbiz.kiev.ua