Пропозиція на продаж: №7090
Дата надходження: 19/01/2023

Загальне найменування бізнесу:Продаж кафе в Чехії
Сфера діяльності:Громадське харчування
Регіон України:За межами України
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:100%
Вартість бізнесу:32000 USD
Термін існування бізнесу, років:10
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Кухня слов'янська
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Продається кафе в Чехії на 25-30 місць + магазинчик з продуктовим асортиментом. Бізнес працює 10 років. Гарне розташування в центрі міста. У вартість продажу бізнесу входить меблі в залі, бар та обладнання бару, стелажі та обладнання, підсвічування в магазинчику, кухонне та складське обладнання та меблі, кухонний та барний посуд, програмне забезпечення до кас та каси (кафе та магазин), вентиляція та сантехніка, вивіска та вітрина, картини, сайт та соціальні мережі, меню трьома мовами рецепти та датабаза постачальників. Штат укоплектований. Налагоджено постачання через кур'єрську службу Dame jidlo.
Активи на правах користування (будівлі, споруди, земля):Приміщення площею 90 м2. Переуступка договору оренди, адекватний орендодавець.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Бонус – первинна консультація з питань ведення гастро-бізнесу в Чехії (реєстрація, інстанції, органи контролю тощо)
Фотографії:

Контактна особа: Олексій Олександрович
Тел.: + 38 044 492 98 78; 383 48 07
E-mail: office@agbiz.kiev.ua