Пропозиція про продаж комерційної нерухомості: №4138
Дата надходження: 19/11/2010
| |
Дану заявку розміщено досить давно. Будь ласка, уточніть її актуальність у контактної особи.
| Об`єкт продажу: | Свинарники 12000 м.кв. на 5 000 голов. | | Призначення: | Сільськогосподарська нерухомість | | Регіон України: | Житомирська область | | Продаж повністю та/або частинами: | Целиком% | | Вартість Об`єкту: | 220 000 торг. USD | | Рік будівництва: | 1992 | | Призначення (можливі варіанти використання): | Свинарство, мясопереработка | | Загальний опис (загальна/корисна площа стан): | Площадь помещений - 12 тыс.кв.м. Объект готов к эксплуатации по целевому назначению. Имеются помещения весовой, гноезборника, ветаптеки, санпропусника, бойни. | | Комунікації (е/енергія, вода, каналізація, інше) характеристика матеріалів (стіни, перекриття, покрівля, інше): | Электроподстанция, водонапорная башня, собственная скважина, котельная, железобетонные крытые капитальные строения | | Площа земельної ділянки, її правовий статус: | 4 га, частная собственность | | Функціональна привабливість (паркування, можливість добудови, транспортна доступність, інше). Інші, на Вашу думку, важливі відомості про Об`єкт: | Объект готов к продаже. Полный пакет документов на право собственности и техническая документация.
Асфальтированная дорога и подъезд непосредственно к свинарнику, 25 км от областного центра, 3 км от районного центра, 140 км (по трассе Киев-Житомир) от Киева.
Строения - кирпичные;
Перекрытия - железобетон поверх утеплитель крытый шифером;
канализация имеется нo нуждается в ремонте. | | Фотографії: | | |
Контактна особа: |
Дмитрий Александрович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: dmitro@agbiz.kiev.ua
|
Шановний відвідувачу!
Рекомендуємо Вам не обмежуватися отриманням інформації лише по даному об'єкту, оскільки не факт, що він Вас повністю влаштує.
Радимо Вам безкоштовно розмістити Заявку на пошук відповідного об'єкту на сайті нашої компанії. Інформація про ваші вимоги до об'єкта допоможе нам додатково запропонувати Вам відповідні варіанти.
|
|
|